Hirdetés

5 élelmiszer, hogy növelje a férfi erejét

Hirdetés

Az egészséges táplálkozás mellett ajánlott korlátozni a vér koleszterinszintjét növelő és az erekben a zsírlerakódások kialakulását befolyásoló élelmiszerek fogyasztását (zsíros húsok, állati zsírok, beleértve a tej- és tejzsírokat, tojást, melléktermékeket – különösen az agyat), valamint korlátozni az alkoholtartalmú italokat és a dohányzást, amelyek befolyásolják a vérkeringést és az idegrendszer működését.
Vegye be ezeket az ételeket a heti menüjébe, és növelje férfiasságát.
1. Méz.
A nagyobb hatás érdekében fogyasszon mézet a hálószobában. Olyan ásványi elemeket tartalmaz, amelyek a megnövekedett tesztoszteronszinthez kapcsolódnak. A méz nitrogén-oxidban is gazdag, és egyfajta kulcs a sikerhez: segít kitisztítani az ereket, ami jelentős hangulatjavulást okoz. Négy teáskanál méz akár 50 százalékkal növeli a nitrogén-oxid szintjét.
2. Tej.
Egy olasz egyetem kutatói kimutatták, hogy az elhízott fiúknak több ösztrogénjük van. Oldja meg ezt a problémát a tesztoszteronszint tejjel történő növelésével. Az aminosavak felgyorsítják a zsírégető és izomépítő anabolikus hormonok termelését. Napi három pohár tej (200 ml) ajánlott.
3. tojás.
A tojássárgája koleszterint tartalmaz, amely a tesztoszteron előanyaga. Ebben az esetben ne aggódjon a szíve miatt: kiderült, hogy napi három tojást is meg lehet enni anélkül, hogy a vér koleszterinszintjét befolyásolná.
4. Káposzta.
A zöldségek királynője, a káposzta gazdag indol-3-karbinolban, amely csökkenti a női hormonok szintjét a vérben. A Rockefeller Egyetemen végeztek egy kísérletet, amelyben férfiak napi 500 mg káposztát ettek. Az ösztrogénszintjük a felére csökkent, a tesztoszteronszintjük pedig emelkedett. Egyen gyakrabban káposztát a férfi potenciál növelése érdekében.
5. Gyógynövényteák.
Becslések szerint világszerte a férfiak 10%-a szenved impotenciától a hálószobában. Az italok mindig is ismertek arról, hogy befolyásolják a férfiak szexuális életét, amint azt a témával kapcsolatos legújabb tanulmányok is megerősítik. A gyógyteák kiváló gyógymódot jelenthetnek a férfi potenciál javítására.
A túlzott és nehéz étrend negatívan befolyásolja a férfiak potenciáját, míg a természetes, egészséges és változatos étrend erősíti a férfi potenciát.
A növényi olajokkal készített fehérjetartalmú ételek és a sok, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zöldség biztosítja a szervezet általános vitalitását, és fenntartja a férfi potenciát egészen az idős korig.

Hirdetés
Előző poszt

Olvassa el ezt a cikket, ha 40 után is meg akarja őrizni a férfiasságát

Következő bejegyzés

5 trükk a fürdőszobában

Hirdetés
Kapcsolódó hozzászólások