Hirdetés

11 ötlet az újévi hangulat megteremtéséhez

Hirdetés

Csak néhány tippet kell bevetned, és máris jobban fogod várni az új évet, mint a születésnapodat.

1. képeslapokat küldhet más városokban élő barátainak
Válasszon tematikus kártyákat, írja alá mindegyiket, és küldje el őket a világ minden tájára. A puszta gondolat, hogy egy írott üzenetet küldjön barátainak, ünnepi hangulatba hozhatja Önt, és 100 ponttal növeli az ünnepi várakozását.

2. süteményt sütni
Nem számít, hogy csináltad-e már korábban vagy sem. Gyűjts össze egy nagy csoportot, ragadd meg az első receptet, ami tetszik, és vágj bele!

3. Vegyen egy karácsonyi pulóvert
Már a vásárlás folyamata is meleg gondolatokkal tölti meg a fejét a közelgő ünnepekre. És magáról a viseletről nem is kell beszélni!

4. Olvassa el
Az olyan bestsellerek, mint A karácsony előtti éjszaka, A sarki expressz, a Hogyan lopta el a Grincs a karácsonyt, segítenek átérezni a hangulatot és karácsonyi hangulatba kerülni. Ne feledkezz meg a kockás és a forró csokoládéról!

5. Visszaszámlálás indítása
Legyen egy naptárad, ahol kihúzhatod a napokat. A legfontosabb, hogy az ünnepvárás ne legyen élvezetesebb, mint maga az ünnep.

6. Vásároljon és díszítsen karácsonyfát
Bármilyen elcsépelt is, de 100%-ban működik. A fenyőtű illata, a játékok dobozainak kipakolása, a fények és díszek vásárlása – az új évnek a következő napokban kell jönnie! A karácsonyfa kiválasztása egyébként művészet.

7. Sétáljon végig a főutcákon
A városvezetés nem csak azért díszíti fel a várost, hogy az autók és buszok ablakából csodálhassuk a fényeket. Szánjon egy kis időt arra, hogy végigsétáljon a központban: elképesztően szép!

Hirdetés
Előző poszt

Egy nő autót bérelt, és felfedezte benne az előző sofőr holttestét

Következő bejegyzés

A férfi 30 évvel ezelőtt eltemetett autót talált a kertjében

Hirdetés
Kapcsolódó hozzászólások